Zapečená vinná klobása s hrubozrnnou hořčicí

21. duben 2015 | 09.44 | rubrika: Maso

Jaro je tu s plnou parádou, a tak by byla škoda trávit v kuchyni celé hodiny. Proto jsem pro vás vymyslela rychlodobrotu, která se peče skoro sama. Navíc si vystačíte s jedním kouskem nádobí.

DSCN9324

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 3 (2x) | přečteno: 246x

Dřevorubecká vařená sekaná

12. srpen 2014 | 12.43 | rubrika: Maso

Malinko náročnější recept vám vynaložené úsilí pak zase vrátí svou chutí :-)

A domácí je zkrátka domácí ;-)

DSCN5785v

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 0.00 (0x) | přečteno: 207x

Bigos

23. červenec 2014 | 13.17 | rubrika: Maso

Hlásím, že jsem po krátké pauze opět mezi vámi a že pro vás mám báječný recept.

Hned na začátku prozradím, že má je pouze fotka, ale recept samotný pochází odjinud. Našla jsem jej na webu
www.toprecepty.cz, kam jej vložila má kamarádka Laďka. A protože je to vážně dobrota (doma už jsem vařila bigos několikrát), domluvila jsem se s ní a ona mi umožnila jej sem vložit. Až se trochu ochladí, určitě tento masovo-zelný skvost vyzkoušejte. Opravdu nemá chybu ;-)


DSCN3934

komentáře (1) | přidat komentář | hodnocení 3 (2x) | přečteno: 776x

Pečená jablíčka s klobáskami a pórkem

17. červen 2014 | 21.45 | rubrika: Maso
žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 1 (1x) | přečteno: 109x

Pečené kuře s mrkvičkou

26. květen 2014 | 09.15 | rubrika: Maso
žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 1 (1x) | přečteno: 530x

Líčka pečená na dezertním víně

24. květen 2014 | 11.32 | rubrika: Maso

Nikon komplet 2828

Znáte hovězí líčka? Z tohoto masa s krátkými vlákny si dnes uvaříme delikatesu okořeněnou dezertním vínem .-)

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 0.00 (0x) | přečteno: 313x

Krůtí játra s česnekem a slaninkou

18. červenec 2013 | 19.10 | rubrika: Maso
žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 0.00 (0x) | přečteno: 103x

Dobře utajené šťavnaté kuřátko

12. červenec 2013 | 17.18 | rubrika: Maso
žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 1 (5x) | přečteno: 56x

Hovězí proužky na zázvoru a tymiánu

10. červenec 2013 | 19.14 | rubrika: Maso
komentáře (1) | přidat komentář | hodnocení 1 (2x) | přečteno: 93x

Balkánské koule s ajvarem

10. červenec 2013 | 19.12 | rubrika: Maso
žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 1 (2x) | přečteno: 76x