Článek Domácí chléb - bez velké práce a bez pekárny

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Domácí chléb - bez velké práce a bez pekárny

15. 07. 2014 - 10:38

jitka s.: Vypadá skvěle. Mě jen odrazuje ta dlouhá doba kynutí. U nás sníme chleba poměrně hodně a nikdy nejsem schopná odhadnout, kolik ho zbude na další den a jestli tedy mám zadělávat nebo ne. Pekárna u nás vítězí, protože chlebík je za tři hodiny hotový.

---
palates.blogspot.cz

15. 07. 2014 - 14:02

walome: A ještě lžičku anýze pro vůni

jitka:
Dlouhá doba kynutí - stačí zadělat dopo a odpo dodělat. A chleba vydrží i týden, to stihnete spořádat

---
walome.pise.cz

15. 07. 2014 - 21:42

jitka s.: To jsi mě nepochopila. Některý den se nesní skoro nic, jiný spořádají celý bochník, než přijdu z práce. To pak opravdu nemůžu čekat 12 hodin, až vykyne.

---
palates.blogspot.cz