6. duben 2015 | 20.47 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
Salát dělal můj děda, narozený ve Francii, každé léto. A šel na dračku. Ne děda, salát :-)

Co potřebuješ:
- 1 hlávkový salát
- 1 najemno nakrájená červená cibule
- 4 vejce vařená natvrdo nasekaná na menší kousky nebo nakrájená na kostičky
- 2 stroužky česneku
- 4 lžíce oleje
- bílý vinný ocet podle chuti nebo citronová šťáva)
- sůl, pepř
Jak na to:
Listy oddělíme a důkladne opereme pod tekoucí vodou. Natrháme je na menší kousky. V míse smícháme všechny ostatní suroviny - žloutky nám vytvoří pěknou zálivku.
Pak vše promícháme se salátovými a listy a hned podáváme. Nejlépe s čerstvým domácím kváskovým chlebem a máslem.


Zpět na hlavní stranu blogu