Komentář, na který odpovídáte

17. 04. 2014 - 17:38
 

jitka s.: To je krásně dojemné, až ti trošku závidím. Jak je možné, že jsem tě objevila až teď?
Já vaření miluju, ale jsem spíš samouk. Na spoustu věcí jsem si musela přijít sama metodou pokus-omyl-znovu. A spoustu věcí nejspíš stále dělám špatně.
Mít takovou kuchařku po babičce bych si taky přála. Bohužel u nás babičky moc nevařily, ani mamka a jejich "sbírky receptů" obsahují jen asi 20 prakticky stejných(však je od sebe opisovaly) receptů na různé třené buchty a vánoční cukroví. Chápu, že ji opatruješ jako oko v hlavě a děkuji, že jsi nám dala do ní takto nahlédnout - podle obrázků je opravdu krásná.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Babiččina kuchařská škola