Kapsičky z domácího těsta s výbornou náplní ocení i návštěvy.
Můžete je podávát jako chuťovku k vínu, ale i k večeři se zeleninovým salátem.
Hádanka: Často nás může zachránit, pokud se ohlásí nečekaná návštěva. Odpověď? Přece hotové listové těsto :-) Hostům nabídneme k zakousnutí víc než pouhé kupované křupky nebo chipsy, protože "ruční práci", respektive domácí kuchyni, vždycky ocení. Krásně se s ním pracuje a příprava pokrmu je pak většinou rychlá (záleží samozřejmě na použitých surovinách). Já mám proto na mrazáku vždycky alespoň dva balíčky listového těsta.
Samozřejmě že domácí je lepší než mražené, ale to by se nám příprava poněkud zpomalila. Toto je jeden z mých receptů, který si návštěvy "objednávají" už dopředu. Vyzkoušejte a dejte vědět! :-)
Pamatujete si na karlovarské rohlíky? Já je měla jako dítě ráda jen tak s meltou.
Kynutého těsta se nebojte, s těstem se krásně pracuje, a pokud si nebudete vědět rady, napište mi (mohu poslat i kontakt na Skype a poskytnout on-line vedení krok za krokem. Pojďte tedy se mnou zavzpomínat :-)