Milujete halušky? Pokud ano, je tu pro vás další vaření z kategorie "fofr" :-)
Hlásím, že jsem po krátké pauze opět mezi vámi a že pro vás mám báječný recept.
Hned na začátku prozradím, že má je pouze fotka, ale recept samotný pochází odjinud. Našla jsem jej na webu www.toprecepty.cz, kam jej vložila má kamarádka Laďka. A protože je to vážně dobrota (doma už jsem vařila bigos několikrát), domluvila jsem se s ní a ona mi umožnila jej sem vložit. Až se trochu ochladí, určitě tento masovo-zelný skvost vyzkoušejte. Opravdu nemá chybu ;-)
Ani moje babička nechtěla stát dvě hodiny u plotny, když bylo tak krásně, jako třeba dneskal. Ale poradila si :-)
Mnozí z Vás už tento chleba znáte, však je hodně populární.
Třeba já jej peču každou chvíli .-)
A protože po mně pak všichni (bez rozdílu) chtějí recept, rozhodla jsem se vložit jej i na tuto stránku.
Ne, dnes tu není recept popisující náš nedělní oběd. S jídlem to sice souvisí, ale je to mnohem, mnohem důležitější. Uhádnete? :-)
Řezy možná zdánlivě náročné, ale není tomu tak. Piškotové těsto upečete za pár minut, krém pouze vyšleháte v míse.
A když je hotovo, o zbytek se postará lednička, kde se pak všechny chutě v moučníku pěkně spojí ;-)
Lehký oběd nebo večeře - uvařeno za dvacet minut ;-)
Možná máte maliny právě na zahrádce, pak je to snadné, Já takové štěstí nemám, ale zase mám kamaráda, který mne jimi obdaroval (podotýkám, že se jednalo o samosběr, takže jsem musela přispět i troškou osobní píle:-)
Skvělý lilkový tatarák bez masa za pár korun ;-)
Ať žijí duchové!!!!