500 ml hotové pařížské šlehačky
2/3 plechovky salka (nezkaramelizovaného)
200 ml zakysané smetany
50 g jemně nastrouhané kvalitní čokolády (hořká nebo mléčná, může být i více)
Pařížskou šlehačku ušleháme dotuha, salko smícháme s čokoládou a zakysanou smetanou. Vše pak opatrně, velmi pozvolna promícháme. Vlijeme do misky, zakryjeme folií, uložíme do mrazáku a 4x po půlhodině promícháme.
Tip:
Pro lepší konzistenci 15 minut před podáváním vyjmeme z mrazáku a necháme povolit.
RE: Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády | in-my-mind | 22. 07. 2013 - 11:17 |
RE: Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády | wnaty | 22. 07. 2013 - 12:27 |