Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády

22. červenec 2013 | 12.15 |
blog › 
Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády

001

Co potřebuješ:

500 ml hotové pařížské šlehačky
2/3 plechovky salka (nezkaramelizovaného)
200 ml zakysané smetany
50 g jemně nastrouhané kvalitní čokolády (hořká nebo mléčná, může být i více)

Jak na to:

Pařížskou šlehačku ušleháme dotuha, salko smícháme s čokoládou a zakysanou smetanou. Vše pak opatrně, velmi pozvolna promícháme. Vlijeme do misky, zakryjeme folií, uložíme do mrazáku a 4x po půlhodině promícháme.

Tip:
Pro lepší konzistenci 15 minut před podáváním vyjmeme z mrazáku a necháme povolit.

014

015

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 1 (8x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Moderované komentáře

RE: Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády in-my-mind 22. 07. 2013 - 11:17
RE: Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády wnaty 22. 07. 2013 - 12:27