Sádlové brambory v pečicím sáčku

25. duben 2014 | 20.23 |
blog › 
Zelenina › 
Sádlové brambory v pečicím sáčku

Brambory... Ale jaké brambory!

Bez loupání, bez nádobí, neuvěřitelně dobré díky sádlu, ve kterém se pečou. Vyzkoušíte? :-)

DSCN1017

  

Co potřebuješ:

1 kg opraných mladých brambor
2 lžičky kmínu
2 lžíce sádla
sůl, libovolné čerstvé bylinky


Sáček pro pečení v troubě (zakoupíte v domácích potřebách).

Jak na to:

Brambory nakrájíme na dvoucentimetrové plátky nebo na čtvrtky.

Vhodíme do sáčku, přidáme všechny ostatní suroviny, dobře utěsníme a pečeme v troubě cca 50 minut při 190°C.

DSCN1052

DSCN1037

DSCN1024

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 1 (2x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář