25. duben 2014 | 20.23 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
Brambory... Ale jaké brambory!
Bez loupání, bez nádobí, neuvěřitelně dobré díky sádlu, ve kterém se pečou. Vyzkoušíte? :-)

Co potřebuješ:
1 kg opraných mladých brambor
2 lžičky kmínu
2 lžíce sádla
sůl, libovolné čerstvé bylinky
Sáček pro pečení v troubě (zakoupíte v domácích potřebách).
Jak na to:
Brambory nakrájíme na dvoucentimetrové plátky nebo na čtvrtky.
Vhodíme do sáčku, přidáme všechny ostatní suroviny, dobře utěsníme a pečeme v troubě cca 50 minut při 190°C.



Zpět na hlavní stranu blogu