Dobře vychlazená dobrota s výraznou perníkovou chutí a jablkovým želé je na léto jak dělaná :-)
Jednodušší už to být nemůže, tak pojdte na mlsanou :-)
Čokoholky, čokoholici, zbystřete!!! Intenzivní chuť čokolády, která se rozplývá na jazyku je pro vás to pravé ořechové, tedy čokoládové.
Hotovo za patnáct minut a pak už jen muka, než směs v mrazáku získá tu správnou konzistenci ;-)
Nepotřebujete kupovat další přístroj do kuchyně. Tuhle skvělou mraženou pochoutku si totiž snadno vyrobíte i bez zmrzlinovače. A jestli vám bude chutnat jako mně, určitě se k ní vrátíte. Je totiž úžasně variabilní. Nemáte mango? Zkuste třeba jahody, maliny nebo borůvky. Vždycky bude dobrá .-)
1 balení cukrářských piškotů
2 měkké tvarohy
300 g kysané smetany
1 vanilkový cukr
moučkový cukr pdle chuti (a kyselosti ovoce)
1 ztužovač šlehačky
2 hrsti i více očištěného čerstvého ovoce ochuceného vanilkovým a moučkovým cukrem (ostružiny, jahody, maliny, měkké hrušky, broskve...)
4 lžíce kokosového nebo vaječného likéru (není nutné)
kokos na ozdobu