Že lívanečky z brambor a brynzovým krémem ještě neznáte?
Připravila jsem pro vás podrobný fotopostup, tak se seznamte :-)
V létě frčí pomazánky a saláty. A když je k nim křupavé pečivo domácího původu, nemá taková večeře chybu. Tak se zakousněte ;-)
Zbyl vám doma starý chleba a topinky už vás nebaví? Jestli ano, tohle je recept přesně pro vás :-)
Mnozí z Vás už tento chleba znáte, však je hodně populární.
Třeba já jej peču každou chvíli .-)
A protože po mně pak všichni (bez rozdílu) chtějí recept, rozhodla jsem se vložit jej i na tuto stránku.
Kapsičky z domácího těsta s výbornou náplní ocení i návštěvy.
Můžete je podávát jako chuťovku k vínu, ale i k večeři se zeleninovým salátem.
Hádanka: Často nás může zachránit, pokud se ohlásí nečekaná návštěva. Odpověď? Přece hotové listové těsto :-) Hostům nabídneme k zakousnutí víc než pouhé kupované křupky nebo chipsy, protože "ruční práci", respektive domácí kuchyni, vždycky ocení. Krásně se s ním pracuje a příprava pokrmu je pak většinou rychlá (záleží samozřejmě na použitých surovinách). Já mám proto na mrazáku vždycky alespoň dva balíčky listového těsta.
Samozřejmě že domácí je lepší než mražené, ale to by se nám příprava poněkud zpomalila. Toto je jeden z mých receptů, který si návštěvy "objednávají" už dopředu. Vyzkoušejte a dejte vědět! :-)
Pamatujete si na karlovarské rohlíky? Já je měla jako dítě ráda jen tak s meltou.
Kynutého těsta se nebojte, s těstem se krásně pracuje, a pokud si nebudete vědět rady, napište mi (mohu poslat i kontakt na Skype a poskytnout on-line vedení krok za krokem. Pojďte tedy se mnou zavzpomínat :-)