28. únor 2015 | 13.19 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
Harmonický vztah Šmakouna s ALPRO nabývá na intenzitě.
V noci se bez mého vědomí zase spustili a zde je další výsledek jejich s(m)ažení :-)
A podle všeho zdaleka ne poslední...

Těsto:
- Náplň:
- 100 g Šmakouna (příchuť Švestka + skořice)
- 1 kávová lžička třtinového cukru
- 6 lžic smetany SOYA CUISINE (ALPRO)
- 50 ml kokosového nápoje ALPRO
- 4 sušené na drobno pokrájené sušené švestky
- 1/4 lžičky sušené pomerančové kůry
Těsto:
- 6 lžic polohrubé kukuřičné mouky
- 50 ml kokosového nápoje ALPRO
- 1 vejce
- 3 lžíce kokosu
Kokos nasucho opražíme na teflonové pánvi, dokud nezezlátne.Z rozšlehaného vajíčka, mouky a kokosového nápoje umícháme těsto.
Pak vmícháme opražený kokos.Na malé pánvi s nepřilnavým povrchem usmažíme asi 3 tenké placičky.
Na pánvi prohřejeme cukr, smetanu a kokosový nápoj, přidáme sušené švestky, pomerančovou kůru a na drobné kostičky pokrájeného Šmakouna.
Když se zredukuje téměř všechna tekutina, odstavíme.
Směsí naplníme placičky a ihned podáváme.


Zpět na hlavní stranu blogu