Ve vinných listech můžeme grilovat, krásně nahradí třeba alobal. Věděli jste to?

Dobrá rybka patří k létu. Tak ji vyzkoušejte ;-)

Dnes si zase přijdou na své i vegetariáni :-)

Sumec je vynikající ryba, která vzbuzuje respekt u ostatních obyvatel rybníků, ale i některých kuchařů. Pokud budete mít to štěstí jako já, při přípravě sumci nechte prostor a doplňte pokud možno co nejmenším množství ostatních surovin, aby vynikla jeho skvělá chuť ;-)

Ne, dnes tu není recept popisující náš nedělní oběd. S jídlem to sice souvisí, ale je to mnohem, mnohem důležitější. Uhádnete? :-)

Lehký oběd nebo večeře - uvařeno za dvacet minut ;-)

Pokud cestujete po Řecku nebo Turecku, určitě vinné listy znáte. 
A pokud ne, vyzkoušejte si je podle mého receptu ;-)

Dneska si vystačíme i bez masa - houby a koření dodají pokrmu ten správný šmrnc,
smetana jej zjemní, parmazán příjemně dochutí.


Rychle a jednoduše - občas zkrátka není čas stát dvě hodiny u plotny. Pokud je to i váš případ, nabízí se tortilla s pěkně kořeněnými kuřecími kousky a česnekovým dipem. Pochutnáte si a příprava vám zabere stěží patnáct minut .-)