Rýžové závitky se špenátem a uzeným Šmakounem
O panu Šmakounovi se už ví, že je nerad sám, a proto se rád seznamuje. Tuhle se rozhodl, že udělá jarní párty a pozval k sobě další kámoše. Nakonec přišli všichni - pan Špenát se svou kuskusovou družkou, rýžový papír s sebou vzal sušené rajčátko a to zas zavolalo sousedku kukuřici. Nakonec z toho byla pořádná divočina - všichni totiž skončili pěkně pohromadě v jednom "spacáku" :-)
Zdroj: http://daniela.pise.cz/
Minutová snídaně nebo svačinka. S čerstvým ovocem, téměř bez kalorií, ale hlavně bez mléka, takže si pochutnají i alergici ;-)
(...jedná se o výzvu portálu www.blogerky.cz)
Už víte, že Šmakoun a ALPRO spolu strávili báječný víkend?
Opět řádili v kuchyni, a tak tu pro vás mám další recept :-)
(...jedná se o výzvu portálu www.blogerky.cz/)
Zdroj: http://daniela.pise.cz/113-slany-kolac-s-brokolici-a-smakounem.html
Další z receptů, kde se potkal ŠMAKOUN a ALPRO :-)
(...jedná se o výzvu portálu www.blogerky.cz/)
Znáte bulgur? A znáte Šmakouna? Jestli ne, je to škoda, věřte mi. Obojí je velká dobrota :-)
Ve vinných listech můžeme grilovat, krásně nahradí třeba alobal. Věděli jste to?
Dobrá rybka patří k létu. Tak ji vyzkoušejte ;-)
Dnes si zase přijdou na své i vegetariáni :-)
Sumec je vynikající ryba, která vzbuzuje respekt u ostatních obyvatel rybníků, ale i některých kuchařů. Pokud budete mít to štěstí jako já, při přípravě sumci nechte prostor a doplňte pokud možno co nejmenším množství ostatních surovin, aby vynikla jeho skvělá chuť ;-)